2023-05-05

Wat zijn lichtletters en waar moet je op letten met lichtletters huren?

Wil je jouw evenement extra bijzonder maken? Overweeg dan om lichtletters te huren! Met deze letters kun je een unieke sfeer creëren en je gasten verrassen. Lees hier meer over het huren van lichtletters en ontdek hoe je jouw evenement onvergetelijk kunt maken.

LOVE letters, lichtletters huren.png
 
Wat zijn lichtletters en hoe werken ze?
Lichtletters zijn grote letters of symbolen die verlicht zijn met LED-lampen. Ook wel LED letters of marquee letters genoemd. Ze worden vaak gebruikt als decoratie op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. De letters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat ze altijd bij jouw event passen. Het huren van lichtletters is eenvoudig: je kiest de gewenste letters of symbolen, geeft de huurperiode door en de verhuurder zorgt voor de rest. Op de dag van het evenement worden de letters geleverd en geïnstalleerd op de gewenste locatie.
 
Waarom zijn lichtletters een goede toevoeging aan jouw evenement?
Lichtletters zijn een geweldige manier om jouw evenement te verlichten en een sfeervolle ambiance te creëren. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel omdat ze als verlichting dienen. Bovendien zijn lichtletters verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw evenement. Of je nu een romantische bruiloft, een hip bedrijfsfeest of een groot festival organiseert, lichtletters zijn altijd een goede toevoeging. Ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring en maken jouw evenement helemaal af.

Hoe kies je de juiste lichtletters voor jouw evenement?
Bij het kiezen van de juiste marquee letters voor jouw evenement zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bedenken welke boodschap je wilt overbrengen. Wil je bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar laten zien of je bedrijfsnaam? Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de lichtletters en of ze passen bij de locatie van het evenement. Tot slot is het ook goed om te kijken naar de stijl van de lichtletters en of deze passen bij de sfeer die je wilt creëren. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de perfecte lichtletters kiezen voor jouw evenement.
 
Wat zijn de kosten van het huren van lichtletters?
De kosten van het huren van lichtletters kunnen variëren. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de letters, het aantal letters dat je wilt huren en de huurperiode. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte op alvorens je een keuze maakt. Houd er ook rekening mee dat sommige verhuurbedrijven extra kosten in rekening kunnen brengen voor bezorging, installatie en ophalen van de letters. Zorg ervoor dat je deze kosten meeneemt in je budgetplanning.
 
Hoe kun je lichtletters het beste plaatsen en gebruiken tijdens jouw evenement?
Het plaatsen van lichtletters is afhankelijk van het type evenement en de gewenste sfeer. Over het algemeen worden lichtletters geplaatst op een prominente locatie, zoals bij de ingang of op het podium. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de letters goed zichtbaar zijn en dat er voldoende ruimte is om eromheen te bewegen. Daarnaast kun je lichtletters huren en gebruiken om een boodschap of thema uit te dragen, zoals het woord “liefde”, de achternaam van een bruidspaar of “Mr & Mrs” op een bruiloft. Ook kan je de bedrijfsnaam van het bedrijf in lichtletters op een zakelijk event plaatsen of het woord “baby” op een babyshower. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden doordat je eindeloos kunt variëren met de gave marquee letters.
 
Lichtletters huren om je event onvergetelijk te maken?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van lichtletters en of heb je andere vragen? Of weet jij al zeker dat jij met lichtletters een unieke sfeer wilt creëren die past bij jullie bruiloft, verjaardagsfeest of ander evenement? Neem contact met ons op en we staan graag voor je klaar.
 
 
 

Admin - 10:03:20 @



E-mailen
Bellen
Instagram