Photobooth huren?Wil jij nét dat beetje extra tijdens jouw bruiloft of (bedrijfs)evenement? Dan is een photobooth huren een te gek idee!
Waarom een photobooth huren zo’n geweldig idee is? Een magic mirror photobooth is het perfecte product om op een interactieve manier herinneringen te creëren. Ook verhoogt een magic mirror photobooth de sfeer op jouw evenement.

Het maakt niet uit voor wat voor een evenement je een photobooth wilt huren: ze zijn geschikt voor een bruiloft, verjaardagsfeest,
bedrijfsfeest, winkelopening, babyshower en voor alle andere gelegenheden. Een photobooth huren bij Zoeten Decoratie kan door heel Nederland. De gasten op jouw evenement kunnen met vrienden, familieleden of collega’s op de foto en de foto’s direct printen. Leuk om aan het bruidspaar te geven of juist om mee naar huis te nemen als tastbare herinnering.

 
Meer weten over een magic mirror photobooth huren?

Magic mirror


Wat kan je zoal huren bij Zoeten Decoratie? Magic mirror photobooth huren

Een magic mirror is eigenlijk niet meer weg te denken tijdens een evenement of bruiloft. Een mirror booth biedt namelijk een unieke, interactieve én onvergetelijke ervaring voor alle gasten. Ga voor de mirror booth staan, strike a pose, oefen je gezichtsuitdrukking en de foto's worden na het aftellen direct afgedrukt. De foto's die gemaakt worden met de magic mirror booth kunnen gepersonaliseerd worden en je ontvangt ze ook digitaal in hoge kwaliteit. Wel zo fijn voor de socials. 

Mirror booth


Lichtletters huren

Je ziet deze prachtige LED letters vast weleens voorbijkomen. Niet zo gek: ze zijn tegenwoordig echt razend populair! De LED letters voegen een hele gave dimensie toe aan jouw feest. Erg leuk om tijdens een bruiloft LOVE neer te zetten of de initialen van het bruidspaar. Maar ook voor (bedrijfs)evenementen zijn de LED letters ideaal. Schrijf met de LED letters de bedrijfsnaam of plaats tijdens een babyshower het woord BABY in LED letters. Meer weten over de licht letters?

Lichtletters
 Neon logo huren

Geef jouw evenement extra flair met een neon logo (op maat). Het maakt een ruimte helemaal af, het trekt de aandacht van gasten, het is een geweldige achtergrond voor foto's en het staat ontzettend leuk. Bij Zoeten Decoratie huur of koop je diverse neon logo's, bijvoorbeeld met de tekst 'Better Together' of 'Just Married'. Ook verzorgen wij indien gewenst een neon logo op maat. Bijvoorbeeld van je bedrijfslogo, met de naam van jullie kindje of een gave slogan voor aan de muur. 

Neon logo 

360° videobooth huren

De 360° videobooth is een ontzettend gave toevoeging voor een bruiloft, zakelijk evenement of een te gek feest. De gasten (maximaal 6) gaan op het ronde plateau staan, waarna de camera om hen heen draait. Er wordt gedanst, gelachen en gefeest en de allerleukste 360 graden filmpjes ontstaan. De sfeer zit er meteen heel goed in! Ieder filmpje wordt automatisch bewerkt met een gaaf slomotion-filter en de gasten kunnen zelf de video's bekijken, downloaden en weer uploaden, bijvoorbeeld op sociale media. Na het feest ontvang je een linkje waar je alle video's van de avond kan terugvinden en downloaden. Heel tof!  

Wij verhuren deze videobooth vanaf €400,- in samenwerking met Mijn 360 Videobooth
Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

Contact
videobooth, 360 graden videobooth, videobooth hurenTrouwtelefoon huren

Wil je dat jouw gasten op een originele manier een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten? Dan is een trouwtelefoon huren een ontzettend leuk idee! Zo kan een tante een lieve wens voor jullie inspreken, maar kunnen vrienden de leukste grappen met jullie uithalen. En alle audioboodschappen kunnen jarenlang worden teruggeluisterd.

Trouwtelefoon huren
Waarom Zoeten Decoratie?


Photobooth huren voor te gekke foto's


Te gekke foto's op jouw dag 

Onze photobooth huren zorgt ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring krijgen. Gasten maken de leukste, gekste en spontaanste foto's, die direct worden afgedrukt en mee naar huis kunnen worden genomen. De magic mirror is ontzettend uniek én interactief.

Magic mirror huren


Geschikt voor ieder evenement 

Of je nu een bruiloft, babyshower, personeelsfeest of opening van een winkel organiseert: onze photobooth huren is altijd een goed idee. Benieuwd of een photobooth huren iets voor jouw event is? Bekijk alle gelegenheden of neem direct contact op. 

Gelegenheden

Uitstekende service

Wij komen de photobooth persoonlijk bij je brengen én ophalen. Wil jij ook begeleiding bij de magic mirror photobooth? Ook dat is mogelijk! We hanteren scherpe prijzen en willen altijd het beste voor onze klant. Meer weten?

ContactE-mailen
Bellen
Instagram