De trouwtelefoon huren

Herbeleef jullie bruiloft of een ander evenement
dankzij de trouwtelefoon! 

Een trouwtelefoon huren? Dat is een ontzettend goed idee. Laat je favoriete tante, je allerbeste vriendin en alle andere vrienden en familieleden een persoonlijke boodschap voor jullie als bruidspaar inspreken. Hoe leuk is het om deze boodschappen jaren later weer terug te horen? En het is ook nog eens onwijs eenvoudig! 


Hoe werkt dat, een trouwtelefoon huren?

Je huurt de trouwtelefoon al voor €139,-! We sturen de trouwtelefoon naar je op inclusief duidelijke instructies. Jij hoeft de telefoon alleen maar neer te zetten, te installeren, te laten gebruiken en weer terug te sturen na jullie mooie dag. Er wordt een retourlabel meegestuurd. Alle berichten worden één voor één opgenomen. Zodra de trouwtelefoon weer bij ons terug is (binnen twee dagen) gaan wij aan de slag en ontvang jij binnen 48 uur alle audioberichten. 


Trouwtelefoon huren bij Zoeten Decoratie

In combinatie met de magic mirror booth kan jij de trouwtelefoon al bijhuren voor maar €49,-! Wil je alleen de trouwtelefoon huren om persoonlijke audioboodschappen van gasten te ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, laat weten wanneer jij de trouwtelefoon wil huren en we staan zo snel mogelijk voor je klaar. E-mailen
Bellen
Instagram