Neon logo's 

Een bruiloft of ander evenement is niet compleet zonder neon logo. Daarom hebben wij de gaafste neon logo’s voor je geselecteerd en in de verhuur gebracht. Al vanaf €99,- heb jij de hele dag de beschikking over een gaaf neon logo. Bekijk hieronder alle LED logo’s om te huren of kopen. Ben je eruit welke het wordt? Vul het contactformulier in en we komen bij je terug met een offerte op maat.

Direct contact opnemen


Neon logo voor een bruiloft of ander evenement

Better together neon logo

Better together: dat zijn jullie zeker! Dit gave LED logo is een fantastische eyecatcher voor tijdens jullie bruiloft, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, het diner, het feest of als backdrop bij de photobooth of magic mirror. Maar ook kan dit neon logo gebruik worden tijdens een verlovingsfeest, hennafeest of andere liefdevolle gelegenheid.

 • LED-kleur: warm wit.
 • Afmetingen: 
 • Prijs voor één dag huren: €99,-
  Extra dag(en) huren? Meerprijs: €45 per dag.
 • Let op: exclusief backdrop. Always & Forever neon logo

Waneer je volmondig 'JA' zegt tegen elkaar, dan kiezen jullie ervoor om de rest van jullie leven met elkaar te spenderen. In voor- en tegenspoed. Dit neon logo met 'Always + forever' past daarom erg goed bij een bruiloft. Hang het LED logo op tijdens de ceremonie, het diner of plaats het op een te gekke plek tijdens het feest.

 • LED-kleur: warm wit.
 • Afmetingen:
 • Prijs voor één dag huren: €99,-
  Extra dag(en) huren? Meerprijs: €45 per dag.

 

Happily ever after neon logo

Een neon logo met "Happily ever after" is ontzettend gaaf voor op een bruiloft. Hoe lang hebben jullie wel niet uitgekeken naar het man en vrouw van elkaar zijn, voor de rest van jullie leven?! Gebruik het LED logo met Happily ever after als achtergrond tijdens de ceremonie, hang het op tijdens het diner of plaats het op een goede plek tijdens het feest.

 • LED-kleur: warm wit.
 • Afmetingen: 100 cm breed, 27 cm hoog.
 • Prijs voor één dag huren: €99,- 
  Extra dag(en) huren? Meerprijs: €45 per dag.
That's Amore neon logo
Een neon logo met Mr & Mrs is ontzettend gaaf voor op een bruiloft. Hoe lang hebben jullie wel niet uitgekeken naar het man en vrouw van elkaar zijn?! Gebruik het LED logo met Mr & Mrs als achtergrond tijdens de ceremonie, hang het op tijdens het diner of plaats het op een goede plek tijdens het feest.


 • LED-kleur: warm wit.
 • Afmetingen: 102 cm breed.
 • Prijs voor één dag huren: €99,-.
 • Extra dag(en) huren? Meerprijs: €45 per dag.

 

Hoe lang een LED logo huren? 

Een neon logo huren bij Zoeten Decoratie doe je altijd voor minimaal drie dagen. Hierdoor heb je één dag om het logo op te halen, één dag om het logo te gebruiken en één dag om hem weer terug bij ons te krijgen. Zo hoef je je op de dag van de bruiloft of een ander evenement niet zorgen te maken over het vervoer van het LED logo. Wil je een logo langer huren dan de standaard huurperiode? Dat kan! Voor iedere extra dag betaal je €45,-. Heb je een neon logo nodig voor een langdurige periode? Neem dan even contact met ons op, dan valt er zeker wat te regelen. 

Liever een neon logo kopen in plaats van huren?

Dat kan! Het leuke hiervan is dat jij het logo zo vaak en zo lang kan gebruiken als je zelf wilt. Hang jij een neon logo op tijdens de bruiloft, dan is het ook erg leuk om deze een mooi plekje te geven in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een neon logo te kopen? Neem contact met ons op en we staan zo snel mogelijk voor je klaar. 


Neon logo huren of kopen?

Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Wij kunnen niet wachten om jouw evenement nóg gaver en onvergetelijk te maken! E-mailen
Bellen
Instagram